Een nineties trance dj met vinyl boeken voor je verjaardagsfeest.

Zijn jij en je vrienden nog steeds gek op trance van de eind jaren negentig en begin zeroes toen de meeste dj’s nog met vinyl draaiden? Ben jij van plan om het vieren van je verjaardagsfeest dit jaar goed aan te pakken? Heb je zin om echt eens los te gaan zoals vroeger? Boek dan bij mij jouw feest met geluids apparatuur en eventueel licht effecten.

trance records van tommy virgo 90s
trance records van tommy virgo 90s

Een collectie 12″ records

Naast house, techno en progressive house platen verzamelde en ik een paar honderd trance platen. Tijdperk 1997 tot 2002. Het zijn platen van bekende toppers zoals Tiësto, Armin van Buren en Ferry Corsten Geliefde labels zijn: Bonzai Classics, Bonzai Progressive, Cyber Records, Black Hole Records en meer. Ook bezit ik nog top platen die op de undergroud feesten werden gedraaid en die vandaag de dag nog steeds voor een top feest garant staan. Ik neem naar een trance gig 2 flight cases vol met trance platen mee. Dat is ongeveer 200 stuks en dus veel draaiplezier.

Technics SL1200 draaitafels en een mixer

Ik heb na 20 jaar mijn Technics SL1200 (zwart) vervangen door SL1200 MK7 (zilver). Het zijn hele fijne spelers kan ik inmiddels zeggen. Iets lichter maar dat maakt voor mijn setup niet uit omdat ze in Technics flightcases worden aangesloten welke de trillingen goed opvangen. De dj booth komt uit 1987 van de Technics leverancier. Een zware tafel, stabiel genoeg om met technics op te draaien. Een vereiste is dat de ondergrond waarop de dj booth komt te staan ook stabiel is. Als de feestgangers staan te springen en te dansen willen we niet dat de naald overslaat.

een nineties trance dj met vinyl boeken voor je verjaardagsfeest

Geluids apparatuur

Wat betreft de geluidsapparatuur kan ik van 75 tot ongeveer 250 personen een dik geluid leveren. Check de prijzen pagina om meer info hierover te vinden. Ik heb 2 clubsets van EV in huis dus voor iedere locatie is er een mooie oplossing.

Licht show

Gewenst kan er ook een licht show bijgeboekt worden. We hebben stage towers met moving heads, 3 stands met moving heads en parren, laser en rook. Alles geprogrammeerd voor een unieke ervaring. Check ook hiervoor de prijzen pagina voor meer informatie.

Contact

Ben je enthousiast en wil je meteen contact met mij opnemen dan kan dat via het mobiele nummer 06 52311201 of ga naar de contact pagina.

Ps. Je kunt op www.thevirgoshowradio.com naar vele dj mixen luisteren van alle genres.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *