Prijzen

De prijzen zijn aangenaam

Op deze pagina kunt u in een oogopslag zien wat u krijgt en voor welke prijs. Ik heb 3 pakketten samengesteld maar we kunnen ook een “op maat pakket” samenstellen in overleg. In elk geval neemt u altijd eerst contact met mij op maar u weet nu alvast wat het ongeveer gaat kosten. 

De prijzen zijn inclusief btw. Als u een dj met licht en geluid huurt (DriveInnShow) is de btw 21%, als u alleen een dj nodig heeft is de btw 9%. 

In de standaard pakketten op deze pagina word ook gesproken van 100 km gratis transport. Ik kom vanuit Zwolle dus als er verder gereisd moet worden zal ik iets meer transport kosten rekenen. Ik huur het transport dus het hangt er van af wat het verhuur bedrijf berekent voor de extra kilometers. 

Verder laat ik hier zien welke geluid systemen ik gebruik en welke verlichting sets ik kan aanbieden. Standaard zit er in de pakketten 1 dj voor 4 uur maar u kunt natuurlijk ook meer tijd bijboeken of meer dj’s. Extra opties zoals Silent Disco besteden wij uit, maar dat kunt u ook zelf regelen met een partner bij u in de buurt. 

Het geluid is van top kwaliteit

Ik heb 3 standaard pakketten samengesteld. Voor het pakket met geluid tot 70 personen gebruik ik 2 full range speakers op statieven. Voor feestjes tot 150 en tot 250 personen gebruik ik clubsets bestaande uit 2 full range tops met 2 subwoofers. Mijn speaker sets zijn splinternieuw en van het Amerikaanse merk Electro Voice.

Uiteraard is er meer mogelijk. Het kan zijn dat u al zelf een geluid set heeft in uw zaak of u wilt toch een 1 subwoofer bij het voordeligste pakket bijboeken. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Little Big Party

Standaard 4 uur

1 Pro DJ

DJ Booth

Draaitafels en mixer

Muziek

Geluid tot 70 personen

Microfoon (draadloos)

Geen licht effecten

Transport tot 100 km

€899 incl btw

Big Party

Standaard 4 uur

1 Pro DJ

DJ Booth

Draaitafels en mixer

Muziek

Geluid tot 150 personen

Microfoon (draadloos)

Basis licht set

Transport tot 100 km

€1099 incl btw

Mega Pakket

Standaard 4 uur

1 Pro DJ

DJ Booth

Draaitafels en mixer

Muziek

Geluid tot 250 personen

Microfoon (draadloos)

Licht set totaal

Transport tot 100 km

€1299 incl btw

Welke licht effecten zitten er in uw gekozen pakket?

Het basis licht set bestaat uit 2 x een stage tower van 1,5 meter hoog met binnenin draadloze RGBW led verlichting. Daar bovenop staan de witte moving heads welke ook RGBW led verlichtigen zijn. 

In de licht set totaal zit naast het basis licht pakket nog het volgende: 1 licht standaard met erop 4 mini moving heads, 2 licht standaards met ieders 2 rgb parren en eventueel een rook machine.

"Blue Monday"

12" single van New Order