Single Feestje

single feestje drive inn show boeken zwolle

Herinner je je deze hits nog?

Het single feestje brengt je terug naar de jaren 70, 80 en de begin jaren 90. Verkleed als je favoriete pop ster heb je de keuze uit inmiddels ruim 1000 kraakheldere singles die ik met veel zorg onderhoud. Alleen de beste liedjes van de beste pop sterren komen in mijn collectie terecht. Mijn favoriete artiesten zijn o.a. Simply Red, Sade, Prince, George Michael, The Cure, Simple Minds, Boy George en Queen. Welke artiesten vind jij het leukst?

Wanneer u dit concept bij mij boekt zitten de singletjes er dus bij. Ik heb speciale 7 inch dozen die perfect op een witte tafel passen. Aanvullend nog een flight case met LP’s en 12 inch singles en ook een flight case voor de dj.

Single feestje boeken met dj, licht, geluid en 1000 singletjes?

Een single feestje boeken kunt u hier compleet met dj voor ten minste uur 4 uur. Uiteraard zit er in elk pakket een dj booth met geluid set. In de dj booth werk ik met de enige echte Technics SL 1200 (MK 7) draaitafels. Ze zijn stabiel, hebben top geluid en ook nog het beste gebruiks gemak voor de dj. Mijn collectie met singletjes groeit gestaag en via de volgende externe link kunt mijn collectie bekijken op discogs >> mijn collectie

Op de prijzen pagina kunt u bekijken tegen welke prijs welk totaal pakket kan worden geboekt. Bepalend in de prijs is hoeveel gasten er komen en of u wel of niet gebruik wilt maken van licht effecten. Op de dj booth heb ik standaard het logo van Prince maar als u iets anders erop wilt kan ik dat altijd regelen. 

Ook heb ik altijd een backup systeem bij me. Ik gebruik de pro players van Denon met wifi verbinding. Erg handig als u bijvoorbeeld een modern nummer afgespeeld wilt hebben voor uw openings dans op uw trouw feest. Ik gebruik hiervoor liever geen telefoons want er kunnen verstorende ads en dergelijke doorheen afgespeeld worden. Ik houd het graag professioneel. En de dj is uiteraard altijd in stijl gekleed. Neem gerust contact met mij op voor beschikbaarheid en meer info.

zwolle verjaardag feestje singletjes drive inn show boeken met dj

50 Jaar Feestje

Prince feestje met singletjes zwolle

Prince Feestje

bruiloft in hengeloo drive inn show boeken nl

Bruiloft

"Red Red Wine"

7" single van UB40