Nineties Party

nineties party drive inn show booken nl zwolle met dj

Nineties party boeken

De 90’s party! Hits met beats. We hebben het over artiesten als The Venga Boys, Jennifer Lopez, Britney Spears, Will Smith, Shania Twain, Skunk Anansie, Dr. Dre featuring Snoop Doggy Dog, Cher, Soca Boys maar ook Anouk en vele andere artiesten. Let the party begin!

Voor de nineties party werk ik met professionele dj players van Denon. Deze spelers bieden de mogelijkheid gebruik te maken van pro dj streaming services. Met deze service ben ik in staat om bijna alle nummers die ooit zijn uitgebracht in mijn player te laden en af te spelen op een professionele manier. Deze service heet Tidal en lijkt erg op Spotify. Tidal is van Jay Z.

Nineties party, een complete drive inn show

Net als de andere thema’s op mijn site boekt u bij mij de “Ninetes Party” in de vorm van een compleet concept met dj, licht en geluid voor tenminste 4 uur, korter kan maar de prijs blijft dan hetzelfde. Op de prijzen pagina vind u het overzicht van alle pakketten en kunt u voor uw feest snel zien wat u gaat betalen en wat u ervoor krijgt. Indien u wenst om een combinatie te boeken van een Nineties Party samen met het Single feestje dan is dat ook mogelijk. Voor een feest met alleen dance platen (vinyl) uit de jaren 90 (house, trance en techno) kunt u mij ook nog steeds boeken. Ook voor bruiloften en verjaardagen. Neem gerust contact op.

dj boeken voor retail drive- nn show zwolle

Retail DJ

bedrijfs feestje in zwolle met drive inn show boeken met djl

Bedrijfs Feestje

Vinyl dj booken oud jaars avond drive inn show

Oud & Nieuw Feest

"Gangsta's Paradise"

12" single van Coolio feat. L.V.