Dance Feest

dance feest thuis-festival boeken voor je verjaardag bruiloft of zomaar

Thuis festival boeken

Ben je helemaal gek van festivals met dance muziek? Dan is het misschien nog leuker om met je verjaardag een thuis festival te boeken. 1 of meerdere dj’s tegelijk boeken behoort tot de mogelijkheden. Ik heb veel ervaring en contact met zeer veel getalenteerde dj’s. Compleet met licht en geluid. Decoratie behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik ben in staat om vele stijlen aan te bieden. House, Techno, Trance, Dub Step, Drum & Bass, Hardcore, Minimal, Free Tekno / Tribe, Crossbreed, Hard Style, Jungle, Goa, Deep House. You name it. Ik maak er een top ervaring van.

Dance feest in je eigen tuin? Juist.. Een thuis festival!

4 uur lang genieten van de beats van je favoriete dance muziek op je verjaardag of bruiloft, dat kan hier bij driveinnshowboeken. Langer mag ook, graag zelfs. Zolang de buurt het nog ok vind natuurlijk. Raadzaam is om je buren van te voren op de hoogte te brengen of misschien kun je ze zelfs uitnodigen. Ga naar onze prijzen pagina voor een overzicht van wat we te bieden hebben. We hebben eventueel decoratie met black light, je zegt het maar. Compleet met goed geluid en de beste dj apparatuur. De dj booth kunnen we ook leuk aankleden. 

Via de volgende externe link kun je naar mijn Mixcloud pagina gaan om te genieten van een breed scala aan dance muziek, in elkaar gemixt door mijzelf en mijn dj vrienden die geregeld te gast waren op mijn radio show: Link naar de website >> www.thevirgoshowradio.com Ik heb een jaar (2021-2022) lang elke donderdag avond 2 uur lang de dikste beats in elkaar gedraaid bij Radio RTV Focus 1 te Zwolle met af en toe gast dj’s. Wil je meer weten wat ik voor je kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op.

De foto boven is van de techno stage die ik heb gehost op het Into The Summer Festival aan de Wijthmener plas te Zwolle met o.a. Egbert Live. Hier konden 600 house en techno liefhebbers helemaal uit hun dak gaan. Misschien heb je ook een groot feest in gedachte en wil je het door mij laten hosten. Dat is mogelijk! Het licht, geluid en decoratie zullen we dan wel moeten uitbesteden. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

gay pride boot feest tommy virgo drive inn show zwolle

Pride Boat Party

Dallic Tommy Virgo en Jesse Voorn Into the summer festival

ITSF Festival Zwolle

vechtival dalfsen tommy virgo techno stage

Vechtival Dalfsen

"French Kiss"

12" single van Lil Louis