Over ons

Over Ons DJ Tommy Virgo in Hedon Zwolle roeien met de riemen die je hebt festival 2022

Over Ons Drive Inn Show Boeken

Welkom op mijn website. De titel zegt over ons maar het gaat eigenlijk over mij. Mijn naam is Tom en hier kunt u mij als dj boeken compleet met licht en geluid. Mijn motto is “Samen maken we het feestje”. Dat kan zijn een uitbundig dans feest voor een verjaardag of bruiloft maar het kan ook een rustig feestje betekenen met sfeervolle muziek ten tijde van een diner of op het terras van uw horeca bedrijf. 

Mijn specialiteiten: 7 inch single feestjes met muziek uit de jaren 70 en 80. Feestjes met muziek vanaf de nineties en zeroes met een digitale setup. Maar het kan ook een feestje zijn met electronische dans muziek. Van house, techno tot hardcore en drum & bass.

Meer over mezelf als DJ

Al vanaf zeer jonge leeftijd heb ik een passie voor muziek en het dj vak. In de jaren 80 verzamelde ik op een goed moment zoveel singletjes dat ik 2 maanden lang in bezit was van de hele top 40. Daarna kwam de house tijd en het werden inmiddels 12” records die je goed aan elkaar kan mixen omdat de speeltijd van een 12″ langer is. Het begin en eind van de plaat is rustiger is opgebouwd en afgebouwd. In de Jaren 90 had ik mijn eigen mix studio (Tom’s Dance Productions) en leverde ik mixen aan bedrijven zoals Alcass Cassettes te Naarden en Asint Sound (Aerobass). Mijn mixen werden wereldwijd verspreid in o.a. horeca en sport clubs. 

In 2000 en 2001 draaide ik elke avond 4 uur lang dance plaatjes als “pre-player” voor club Space op een terras op het feest eiland Ibiza. Daar werd ik dan weer gezien en uitgenodigd om te draaien op privé feestjes. Ik verdiende mijn plek als resident dj toen mij de kans werd gegeven een avond te draaien. Tijdens mijn debuut draaide ik Trance maar ik kreeg mijn residency met het verzoek om house en deep house platen te draaien. 

In 2002 toen de euro kwam was ik genoodzaakt even wat anders te doen. Ik werd steward en daarna purser voor o.a. Air Holland. Ik draaide nog wel steeds met vinyl in winkels, horeca gelegenheden en af en toe op verzoek een verjaardags feest of op een bruiloft. Toen mijn luchtvaart carrière eindigde begon ik alweer snel meer te draaien. 

Toen ik voor het eerst een cd player van Pioneer voor me zag staan wist ik niet eens hoe ik het moest aanzetten. Maar vandaag de dag kan ik er prima mee overweg. Ik organiseerde vele techno feesten maar de laatste jaren ging ik ook steeds meer draaien voor verjaardagen en bruiloften. Ik heb in 2022 een techno stage gehost voor het Into The Summer Festival in Zwolle. 

DJ-en is nog steeds mijn passie en ik heb het podium mogen delen met namen zoals Michel de Hey, Klubbheads, Cosmic Gate, Egbert Live, Brooklyn Bounce, José (van G-Spott), Thé Lau en onlangs nog in de Hedon in Zwolle met de band Toontje Lager. Ik was op het “Roeien Met De Riemen Die Je Hebt Festival” (voor de mantelzorg) waar ik dj en narrator was. Ook ben ik in het verleden op tv geweest bij Veronica met Gijs Staverman en ik heb in tijdschriften gestaan zoals Elle Mazagine en Natural Body.

Van 2021 tot 2022 had ik een radio programma bij Radio RTV Focus 1 te Zwolle. Het was weer 1 van die mooie projecten die ik heb mogen doen. The Virgo Show was een dance programma en elke week mixte ik 2 uur lang dance muziek aan elkaar op de donderdag avond. Ik liet me helemaal meevoeren en liet vele soorten dance genres de revue passeren, niets was te gek. Zoals Drum & Bass in samenwerking met Kabelbreuk events, Dubstep, Organic House, Techno, Hardcore, Trance, Goa, Tekno, Tech House, Breakbeats, Jungle, Minimal, Speed Garage, Deep House, Organic House, Progressive House en meer. Geregeld waren er dj’s te gast in mijn programma zoals Jesse Voorn, Dallic, Morriz, Nathaly Nikita en nog veel meer. 

Ik maak nog wekelijks het programma The Virgo Show op mixcloud en het lijkt me leuk om het concept van mijn radio programma bij u thuis aan te bieden compleet met licht en geluid in de vorm van wat ik noem een thuis festival. Ik heb er het afgelopen jaar al een paar keer mee kunnen expirimenteren in Leeuwarden, Hoogeveen en Zwolle tijdens het Full Moon Spiritual Festival.

Tevens kunt u hier op deze website mijn blog pagina vinden met tips en tricks voor dj’s en iedereen die meer wil weten over mijn dj vaardigheden.

dj tommy virgo hedon drive inn show boeken zwolle

Hedon RMRH Festival

Drive inn show zomer feest deejay vinyl boeken

Summer Party

brizjied fashion bedrijfs feestje dj boeken met licht en geluid

Brizjied Fashion

"One Love"

7" single van Bob Marley